Pär Mattson är
sjukgymnast och ansvarig för spänstprogrammen. Han är specialist inom Ortopedisk manuell terapi. Han är själv aktiv friidrottare med längdhopp och höjdhopp som favoritgrenar. Pär har också varit sjukgymnast för herrlandslaget i basket där han också var fysansvarig.

 

 

Mattias Göhtrick är sjukgymnast och vår golfexpert. Han är liksom Pär specialist inom Ortopedisk Manuell Terapi. Förutom att Mattias själv spelar golf så har han lång erfarenhet av att jobba med världens bästa golfspelare. Som sjukgymnast på Emirates golf club i Dubai samt som sjukgymnast på europatouren så har han hjälpt golfspelare att komma i bästa möjliga form.

 

 

Jakob Holst är vår konditionsexpert. Han jobbar till vardags som personlig tränare där just konditionsträningen är hans specialitet. Jakob är själv landslagskanotist och hans bästa gren är kanotmaraton där han för övrigt har otaliga SM-medaljer. Jakob är även en mycket bra och hängiven löpare.

 

Victor Hessner är ansvarig för snabbhets programmen. Han är personlig tränare och är själv friidrottare med sprintlöpning som sin specialitet. Viktors stora passion i livet är träning och det är framförallt explosivitet och snabbhetsträning som fångat hans intresse.